[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

6 Mac 2011

Britney Spears bersara dari nyanyian!!!.....

Kongsi
6 Mac 2011


Setelah melancarkan single terbarunya yang berjudul Hold It Agaisnt Me, Britney Spears dikhabarkan mempunyai rancangan untuk bersara dari arena muzik. Kabar ni akan mengejutkan industri muzik dunia, ini kerana Britney baru saja mengeluarkan album barunya yang berjudul FEMME FATALE.

Britney memberi alasan pengunduran dirinya dari dunia muzik kerana merasa kecewa dan dirinya tak bahagia. Britney kini fokus untuk membesarkan dua anaknya, Sean Preston dan Jayden James dari hasil perkawinan dengan bekas suaminya Kevin Frederline.

Menurut interview yang dilakukan oleh V Magazine, Britney mengatakan, "Saya akan menjadi ibu sepenuhnya yang mana itu akan membuatkan saya senang. Saya akan sentiasa rindukan peminat saya serta semua yang saya cintai, tetapi saya pasti tidak akan mebenarkan foto saya diambil ketika saya pergi kemana-mana."

Britney juga menegaskan bahawa ketika sedang bersama keluarga, dia ingin privasi untuk dirinya serta anak-anaknya.

"Ketika saya menjadi seorang Ibu saya ingin lebih banyak privasi untuk diri sendiri serta anak-anak. Saya memerlukan keselesaan," tegasnya.

Britney yang pernah mengalami gangguan pada Januari 2008 lalu kini telah berada di bawah perlindungan ayahnya, Jamie Spears.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords