[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

18 Mac 2011

Ahmad Dhani di ancam bom.

Kongsi
18 Mac 2011


Baru-baru ni dikatakan bahawa Ahmad Dhani telah menerima satu bungkusan buku yang dihantarkan kepadanya.

Apa yang membuat dia terkejut besar adalah kerana bungkusan tu merupakan sebuah bom yang diterima di rumahnya di Pondok Indah, Jakarta Selatan. Perkara ni telah disahkan oleh Inspektor Satu Prayitno.

"Kami sudah memanggil kumpulan penyiasat", kata Kepala Unit Reserse Kriminal Kepolisian Sektor Kebayoran Lama tu kepada wartawan semalam.

Bungkusan tu berbentuk buku yang diikat. Namun, Prayitno belum memberikan maklumat lanjut kerana polis sedang melakukan penyiasatan.

Kepala Kepolisin Resor Jakarta Selatan Komisaris Besar, Gatot Edy Pramono juga akan membuat pemeriksaan ke lokasi kejadian. "Saya mau merapat," katanya. Ia mengatakan yang dia belum pasti adakah ancaman tersebut merupakan bom sebenar.

Dari rekod, ni adalah ancaman bom keempat dengan cara yang sama, iaitu melalui bungkusan buku.

Selasa lalu bungkusan bom buku seperti ni juga telah dikirimkan kepada Ulil Absar Abdalla, Ketua Parti Demokrat dan pemilik Jaringan Islam Liberal; Kepala Badan Narkotika Nasional Gories Mere, serta Ketua Pemuda Pancasila Yapto Suryosumarno.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords