[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

20 Feb 2011

Tabiat buruk Lady Gaga

Kongsi
Persembahan erotik dan fesyen pelik-pelik adalah imej sinonim si Lady Gaga nie. Tapi bukan setakat tu jer, malah dia nie ada beberapa tabiat buruk. Antara tabiat buruk yang sukar dia nie nak buang ialah menghisap ganja dan minum minuman keras.

Lady Gaga atau nama sebenarnya Stefani Joanne Angelina Germanotta itu sengaja membuat pengumuman kepada peminat-peminatnya kerana dia seronok berkata begitu dan tak mau hipokrit ataupun berbohong kepada peminatnya. Tapi dia jugak turut mengingatkan para peminatnya supaya jangan mengikut perangai buruknya tu. Kalau tak nak peminat ikut, janganlah wat perangai kannn...

Ketika Anugerah Grammy Ke-53 pada Ahad lepas, Gaga berjaya meraih tiga anugerah bagi kategori Best Pop Vocal Album, Best Female Pop Vocal Performance dan Best Short Form Music Video.

JenTik : Kalau kepala tak sedap, lagu yang dibuat pun tak sedap agaknya. Patutlah persembahan pun macam nak ke bulan, rupanya dia memang hari-hari pegi bulan pun.....

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords