[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

26 Feb 2011

Siti Sarah dan Shuib Sepah nikah hari nie!!!.....

Kongsi
26 Feb 2011


Penyanyi lincah Siti Sarah Raissuddin akan menamatkan zaman bujangnya hari nie. Dia dan tunangnya Shuib (Sepah) akan bernikah di sebuah banglo di Bangsar, Kuala Lumpur petang nie(26 Februari).

Kisah cinta Sarah dan Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad pernah menjadi bualan. Ada yang terkejut bila terserempak dengan mereka yang kelihatan sangat mesra. Akhirnya mereka mengaku bercinta dan tidak lama selepas itu mengikat tali pertunangan.

Nampaknya mereka tak tunggu lama untuk diikat sebagai suami isteri. Baguslah tu. Kalau tunggu lama-lama nanti takut ada berlaku macam-macam hal yang tidak sedap didengar.

Sarah pernah bertunang lama dengan bekas tunangnya dulu, akhirnya ikatan mereka putus sebelum sempat ke jenjang pelamin. Mungkin dia tidak mahu perkara sama berlaku... sebab itu sedia bernikah awal.

Semoga mereka akan terus berjaya dalam bidang seni masing-masing. Sarah sudah lama tak muncul dengan lagu baru, tapi dia masih aktif memenuhi undangan mengadakan persembahan. Sepah juga sedang mencipta nama sebagai pelakon dan pelawak.



Laporan asal : manggaonline.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords