[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

15 Feb 2011

Selena Gomez mengaku cintai Justin Bieber???

Kongsi
Makin hari makin makin meluas liputan tentang gosip percintaan dua kanak-kanak nie. Ada saja spekulasi yang timbul dalam memerhatikan gelagat dia orang nie. Tapi yang penting budak-budak nie memang pandai membuat marketing untuk diri dia orang. Dengan wujudnya gosip-gosip ni saja membolehkan mereka mengaut keuntungan berjuta-juta dolar. Tentang aset dia saja tak payah cerita lah. Dengan usia baru 16 tahun tapi Justin Bieber dah mampu memiliki beberapa buah rumah mewah, kereta-kereta mewah seperti Ferrari dan Lamboghini, dan aset lain yang bla...bla...bla.

Sejak Selena Gomez ni dikaitkan tengah menjalinkan hubungan special dengan Justin Bieber, dia tak pernah lagi membuat kenyataan lengkap atau mengulas tentang hubungannya tu. Tapi kali dia telah memberi komen yang panjang tentang hubungan dia dengan Bieber tu. Dalam satu wawancara bersama wartawan Access Hollywood, Billy Bush (14/2/2011), Selena mengakui bahawa dia memang mencintai Justin. Dia pun rasa heran sangat kenapa ramai orang sibuk duk cerita hubungan dia dengan Justin nie. Biasalah kak oi, dah jadi selebriti nie korek idung pun nak kena ada press conference.

Tapi dia kata untuk Valentine Day nie dia tak sambut pun dengan Bieber. Tak boleh keluar malam kottt...Tapi bagi aktres berusia 18 tahun nie mengaku Beiber tetap mempunyai tempat special di hatinya. "Aku cinta dia. Dia sudah menjadi sebagian dalam hidupku untuk waktu yang lama," jelasnya. Ummmmphhhhh.




1 comments:

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:30 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords