[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

7 Feb 2011

James Cameron pendapatan tertinggi di Hollywood

Kongsi



Hmmm...Siapa yang tak kenal dengan dewa filem dunia nie...Senang kata setiap filem yang dia hasilkan confirm gempak habis punyalah kannn...Yelah, pakcik James Cameron lah...Kalau tak sapa lagi kan...Tahun lepas je income James mencecah hingga US$ 257 juta atau sekitar RM 900 juta...Perghhh!...Bleh beli 900 biji Ferrari tu banggg...Bila di tambah tolak kali bahagi...Sememangnya income dia paling tinggi kat Holllywood tu.....

Tu lah...Siapa suruh dia pi bikin Filem Avatar tu kan...Haaa kan dah jadi banyak duit...Masalahnya dah lah Avatar tu pecah rekod dunia...Dialah sutradaranya...Dialah produsernya...Penulis naskah filem tu pun dia jugakkk...Mana tak kaya...Lepas dia, dia...Lepas dia, dia.....

Nampaknya aktor Johnny Depp pun surrender dengan dia...Bintang 'The Tourist' itu cuma meraih US$ 100 juta saja tahun lalu.....

Bang Steven Spielberg cuma kumpul US$ 80 juta je last year...Steven mendapat US$ 50 juta dari royalti Universal Studios...Bakinya lagi dari film 'War Horse' dan filem-filem sebelumnya.....

Sutradara Christopher Nolan pun termasuk dalam ranking juga...Sebagai sutradara, penulis naskah dan produser 'Inception', Christopher mengaut US$ 69 juta...



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords