[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

17 Feb 2011

Gambar terbaru Lady Gaga

Kongsi
Laaa nie kita layan gambar terbaru Lady Gaga ketika dia keluar dari studio rakaman di Manhattan semalam petang (16 Feb 2011). Pandai jer dia ni ambil perhatian orang kan. Ntah berapa juta agaknya dia bayar gaji designer dia tu yer.

Penyanyi yang 'feymes' dengan lagu 'Poker Face' kali nie dilihat memakai beret dengan manik bertabur, bra hitam, jaket kulit, seluar ketat yang berlubang-lubang macam roti kirai dan berkasut but tinggi ala-ala koboi Mexico

Semakin hari nampaknya semakin memuncak kemahsyuran si Gaga nie. Apa benda yang dia buat pun tetap meenjadi pujaan peminatnya. Koreografer Gaga, Laurieanne Gibson baru-baru ini menyatakan kepada MTV bahawa single akan datang Gaga memang fokus kepada permintaan peminat-peminatnya. Single terbaru tu bertajuk 'Born This Way' memang megikuti cita rasa para peminatnya.

Apa yang ditekankan Laurieanne ialah single terbaru Gaga ni nanti adalah pengalaman yang boleh mengubah hidup peminat-peminatnya kerana apa yang dihasilkan itu adalah suatu yang tertinggi dalam seni vokal dan tarian. Katanya peminat akan terkejut dengan hasilnya nanti.

Apabila ditanya tentang polong yang digunakan Gaga ketika tiba dianugerah Grammy hari tu, Laurieanne mengatakan sebenarnya itu kapal. Gaga telah membuatkan dia pening dan memerlukan masa untuk merancang apa yang dia ingin lakukan. Setelah dua minggu barulah dia dapat ideanya yang terbaik tu.

Laaa nie kita layan dululah gambar terbaru si Gaga nie.....















2 comments:

suffer8zine on 17 Februari 2011 11:42 PTG berkata...

dah mcm sakai

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:50 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords