[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

19 Feb 2011

Gambar terbaru Cameron Diaz

Kongsi
Apa macam tengok gambar Cameron Diaz tu?... Ada berani nak ajak gado?. Mau dia lempang boleh terpusing kepala kita. Nampaknya Cameron betul-betul nak fight dengan Madonna nie. Masing-masing nak rebut watak 'Hulk' lah agaknya.

Saje je tu dia kasi tayang dia punya biseps time dia datang ke gym dengan kawan rapatnya bintang baseball Alex Rodriguez.

Ada yang berpendapat Cameron nampak hebat dan akan mewujudkan trend baru untuk wanita zaman sekarang dan yang penting sekali dari sudut kesihatan.

Tapi tak kurang juga yang mengkritik terhadap penampilan terbaru Cameron nie. Nampak terlalu ganas dan kehilangan sifat feminin yang perlu untuk seorang selebriti wanita yang ayu.

JenTik : Rasanya dia fobia dengan kes ragut zaman sekarang ni lah...Itu macam peragut tengok pun gerun, mau berlipat dia kerjakan nya.

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords