[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

12 Feb 2011

Gambar Lisa Surihani dan Shaheizy Sam

Kongsi
Laaa nie depa kata tak ada apa-apa. Depa kata hanya kawan. Tak apa kita tunggu.

Nampaknya angin bertiup kencang tentang kemesraan mereka nih. Namun Lisa Surihani dan aktor popular Shaheizy Sam cuma tagaskan mereka hanya kawan. Walaupun mungkin gambar nie belum cukup kuat untuk mengikat mereka. Takpa, kita sama-sama tunggu bukti terbaru yang tak akan mampu membuatkan mereka menepis lagi. Kalau betul lah, mereka nak lari kemana...

Tak apa lah. Sementara menyiasat nie kita layan dululah gambar-gambar yang ada nie. Cukup bukti nanti kita kasi 'bom' sama dia okeh!...Aeriossss.















2 comments:

Tanpa Nama berkata...

2nd pic tu, lisa damn cute !!!!

Tanpa Nama berkata...

alaa..ni pic ms gi rombongan gi langkawi ABPBH tu..sam ni dr kecik ngn fmly je,xbcmpor ngn dunia lua..so time ni die xknl sape2 (pemenang) other than FBI n Lisa,sbb tu dorg rapat(ni pon sam cite sdri..die mcm shock ms berada di kalangan pemenang2 tuh)..tp FBI bnyk lepak ngn peminat..

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords