[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

24 Feb 2011

Gambar Lady Gaga layan peminat.....

Kongsi
24 Feb 2011


Tengoklah macam mana cara Lady Gaga nie melayan peminatnya. Sampai macam tu sekali nak sain autograf punya pasal.

Lelaki malang tu disewa untuk menjemput Gaga dari pementasanya di Madison Square Gardens. Letih jugak dia mengharungi orang ramai dan kawan yang belakang terpaksa memegang Gaga, takut-takut tercampak keluar kena tarik orang ramai.

Pihak keselamatan yang menjaga Gaga terpaksa sentiasa berjaga-jaga kerana mereka selalu mengalami masa-masa tak terduga. Tau-tau jar kena
ambush dengan orang ramai di mana-mana saja walaupun ditempat-tempat yang tak dijangka. Apatah lagi sekarang nie Gaga sedang hot dengan comeback nya 'Born This Way'. Single ni telah mendapat rating tertinggi sehingga menjadi video paling banyak ditonton di You Tube dan album terlaris setakat nie.




Laporan asal : thesun.uk

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords