[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

27 Feb 2011

Eksclusif : Pendedahan tatu terbaru Beckham.....

Kongsi
27 Feb 2011


Lagenda England, DAVID Beckham, 35, telah mendedahkan design tatunya yang terbaru kepada dunia semalam melalui laman rasmi Facebook nya. Peminat telah menunggu sejak Disember untuk melihat desain tu.

Becks telah mendedahkan tatu barunya tu melambangkan dirinya sebagai Jesus.
Design Jesus dibawa tiga malaikat kecil dan Becks mengatakan itu mewakili Brooklyn, Romeo dan Cruz yang bermaksud akan menyokong dia suatu hari nanti.


Bintang LA Galaxy ni mengatakan tatu tu ideanya sendiri untuk menunjukkan perasaannya. Asalnya dia tidak bercadang untuk memiliki tato, tapi kadang-kadang bangun tidur bila terfikir satu idea dia tak tahu macam mana cara untuk menzahirkan maksud dan mendedahkan bagaimana perasaannya tu. Kebanyakan tatunya ada kenangan dan hal-hal yang bererti baginya. Semua tatu ada maknanya masing-masing.

Becks kini mempunyai sekurang-kurangnya 19 tatu di seluruh tubuhnya. Yang banyak di dada lengan dan belakangnya.





1 comments:

suffer8zine on 27 Februari 2011 10:34 PTG berkata...

pelik2 je die ni

Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords