[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

24 Feb 2011

Dragon Ball kembali di NTV7!!!.....

Kongsi
24 Feb 2011


DRAGON BALL KEMBALI DI NTV7!!!......
Dragon Ball (ドラゴンボール) adalah sebuah komik dan anime Jepun yang popular di seluruh dunia. Atok-atok dan nenek-nenek pun suka tengok cerita yang dikarang oleh Akira Toriyama dari tahun 1984 sampai 1995 nie. Komiknya terdiri dari 42 siri. Dragon Ball menceritakan tentang seorang budak bernama Goku yang hidup di tengah gunung sendirian. Dia bertemu dengan Bulma, seorang gadis muda yang bijak. Mereka berusaha mengumpulkan 7 bola ajaib yang boleh mengabulkan semua keinginan. Bola-bola tersebut dinamakan Dragon Ball.


Keterangan: Dragon Ball adalah 7 bijik bola kristal yang tersebar di seluruh dunia, bola tersebut berwarna jingga dan terdapat titik bintang untuk menentukan bilangannya. Apabila seseorang berhasil mengumpulkan 7 bijik Dragon Ball tu maka akan muncul seko dewa naga yang mampu mengabulkan apa saja permintaan, bahkan termasuk menghidupkan orang mati.

Dalam perjalanannya bersama Bulma untuk mencari Dragon Ball, Goku telah berhadapan dengan banyak rintangan, salah satunya adalah dari kumpulan 'Red Ribbon'. Kelompok ni pun mempunyai keinginan yang sama dengan Goku dan Bulma.
Check It Out!!!.....


2 comments:

Tanpa Nama berkata...

kalu bley cpt2la kluar kn cte dragon ball nie ye,kalu epsodnye dbuat tiap ari pown xpe.....

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:53 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords