[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

26 Feb 2011

Anak Michael Jackson cerita tentang kerjaya.....

Kongsi
26 Feb 2011


Maskipun mereka kehilangan ayah mereka sekali lagi pada tahun 2009, namun itu tak mematahkan semangat anak-anak Michael. Dengan berbekalkan tapak yang kukuh kini mereka nampaknya pantas ingin merebut peluang untuk mengejar kerjaya dalam industri hiburan.

Dalam sebuah wawancara dengan ABC News, putera Raja Pop yang sulung, Prince, mengatakan, "Saya dah melihat beberapa peluang dalam perniagaan persembahan. Kebanyakan menguntungkan"

Putri MJ, Paris kini sedang mempertimbangkan peluang dalam seni lakonan. Dia menjelaskan, "Saya sedang berfikir tentang audition untuk shooting minggu depan."

Sementara putra bungsu MJ, Prince Michael tidak mendedahkan tentang kerjaya impiannya lagi. Mungkin usianya belum mencapai tahap kematangan untuknya berfikir tentang masa depan. Katherine nenek mereka mengakui bahawa cucu bongsunya tu suka berdandan dan bergaya.




Laporan asal : celebritygossip.net

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords