[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

3 Okt 2010

Gambar belakang tabir drama Siti Kelembai

Kongsi
Kali ini katak sekadar nak berkongsikan gambar ekslusif di belakang tabir pembikinan Drama yang tengah hot di kaca TV sekarang ni iaitu Siti Kelembai. Siti Kelembai ni memang best ceritanya, dijangka akan mendapat tempat di hati peminat drama di luar sana tu. Oh ya sebelum terlupa, gambar ni diambil dari Fan Page Siti Kelembai di Facebook. Salah seorang peminat Fan Page tersebut mendakwa dia adalah salah seorang pelakon yang berlakon di dalam drama Siti Kelembai ini.

Namun begitu dia mendakwa dirinya hanyalah sekadar watak sampingan iaitu sebagai hulubalang di dalam filem Siti Kelembai yang semaakin mendapat tempat di hati para peminat drama di Malaysia. Berikut beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh individu tersebut. Harap maaf kerana paparan gambar kurang jelas berikutan gambar yang diperolehi sememangnya sudah sedia kecil. Jadilah kan daripada tak ada.

Bagi peminat-peminat di luar sana yang belum dan ingin menyertai Fan Page Siti Kelembai di Facebook, anda bolehla terus ke link ini dan menyertai mereka untuk berkongsikan sebarang maklumat serta pendapat bersama peminat-peminat drama Siti Kelembai yang lain. Fan Page Siti Kelembai at Facebook






0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords