[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

8 Mac 2011

Video persembahan Salma Mentor 5 : Gempak!!!.....

Kongsi
8 Mac 2011


Perghhhh!!!...meremang bulu roma den bila dengar vokal protege kak Erra Fazira nie!. Terbaik dari ladanglah protege Erra Fazira nie. Gila gempak suara dia time nyanyi lagu dari Jacklyn Victor – 'Bertamu Di Kalbu' tu. Style dia macam artis pro lah. High note si Salma nie memang power wok!, celah gigi jer dia bawak lagu tur. Rasanya title Juara Mentor 5 dah boleh bagi jer dia bawak balik malam tadi dah. Tak yah lawan-lawan lagi nie. Buang masa jerrr. Haha...Memang ngetop punyalahhh!.

Apa kata kita layan lagi sampai muntah performence si Salmah nie...Jap! JenTik nak g toilet jap.
Korang layan lahhh...



Amacam???.....

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords