[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

10 Mac 2011

Putera William tinggalkan Kate Middleton?!.....

Kongsi
10 Mac 2011


APA!? Kenapa? Apa dah jadi?...

Haha janganlah terkejut. Putera William memang akan meninggalkan calon isterinya tu untuk terbang ke Australia.

William pergi untuk melawat mangsa bencana alam bagi mewakili neneknya untuk menununjukkan keprihatinan Raja England. Demikian laporan yang dinyatakan Reuters, semalam (9/3).

William akan mengunjungi Christchurch pada 17 Mac. Tempat ini telah musnah akibat gempa bumi bulan lalu dan telah mengorbankan 166 orang termasuk rakyat England.

William yang datang mewakili Ratu Elizabeth dijadualkan menghadiri Upacara Memperingati Korban pada 18 Mac. Kemudian akan mengunjungi Greymouth di mana 29 maut pada November lalu dalam bencana terdahsyat sejak 70 tahun lalu.

Selepas tu dia akan terbang ke Australia selama dua hari untuk mengunjungi kota-kota yang ditenggelami banjir di wilayah Queensland yang mengorbankan 35 orang.

Kate tidak turut serta dalam lawatan ini kerana mempersiapkan majlis perkawinan mereka yang dijadualkan 29 April ini.0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords