[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

5 Mac 2011

Penelope Cruz riject Eva Longoria!!!.....

Kongsi
5 Mac 2011


Selepas bercerai dengan pemain bola keranjang Tony Parker, Eva Longoria kini dikatakan menjalin hubungan pula dengan Eduardo Cruz, yang juga adik kepada aktres Penelope Cruz. Apa yang kini menjadi kebinggungan Eva ialah Penelope pernah berkata yang dia tidak akan merestui hubungan mereka.

Keluarga Penelope banyak tak menyebelahi Eva kerana mereka khawatir Eduardo hanya menjadi mangsa Eva saja di belakang hari nanti. Mereka tak mau Eduardo patah hati.

"Penelope khawatir hubungan itu tidak bertahan lama, dia takut adiknya hanya menjadi mangsa Eva," menurut sumber dari Showbizspy,hari ini.

Seperti diketahui umum, Eva Longoria hanya memerlukan waktu 2 bulan saja untuk mencari pasangan baru setelah hubungannya dengan Tony Parker berakhir. Itu juga satu sebab besar yang sangat dirisaukan Penelope.

"Penelope takut Eduardo akan patah hati. Penelope percaya Eva hanya seorang yang hauskan publisiti, dan dia takut Eduardo dijadikannya sebagai pencetus popularitinya saja," kata sumber tersebut.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords