[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

10 Mac 2011

Lindsay Lohan saman kedai perhiasan!!!.....

Kongsi
10 Mac 2011


Lindsay Lohan dikatakan berniat untuk mengambil tindakan kepada Kamofie & Company, kedai barang kemas yang telah menuduhnya mencuri. Lindsay merasa dirinya seolah dipergunakan oleh syarikat itu untuk mengaut keuntungan dengan penjualan rakaman CCTV yang menunjukan dirinya ketika berada di dalam kedai berkenaan.

Seperti dilaporkan Celeb Mania, semalam (9/3/2011), Kamofie & Company telah menjual video tersebut dengan harga US$ 40 ribu. Video itu ditayangkan di ruangan 'Entertainment Tonight' pada 8 Mac lalu.

"Kami berharap semua tak menyalah anggap tindakan ini kerana kami menerima banyak sekali permintaan yang ingin melihat video CCTV itu," kata peguam dari pihak Kamofie & Company.

Lindsay dikatakan merancang untuk membuat tuntutan kepada syarikat itu kerana telah mempergunakan dirinya untuk meraih keuntungan tanpa izin.

Dalam persidangan yang diadakan di Los Angeles, Li-Lo mengaku tak bersalah di depan hakim diatas tuduhan mencuri tersebut. Lindsay telah dituduh mencuri rantai di satu butik Kamofie & Company di California. Perhiasan berupa rantai itu bernilai US$ 2500.


1 comments:

suffer8zine on 10 Mac 2011 11:34 PG berkata...

mak ai jual video mahal gila

Terkini : Keputusan Penuh Malaysia vs Pakistan dan Keputusan Perlawanan Lain

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords