[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

5 Mac 2011

Gambar pengawal pegang buah dada Rihanna!.....

Kongsi
5 Mac 2011


Pengawal Rihanna telah mendapat pekerjaan terbaik di dunia!!!.

Gambar pengawal meramas 'aset' Rihanna nie telah di rakamkan oleh seorang wartawan hiburan yang sedang membuat liputan. Kesempatan ni digunakan sebaiknya oleh pengawal peribadi Rihanna ketika penyanyi nie bersesak-sesak melalui kerumunan peminat selepas makan di 'Beppi's' restoran Itali yang terkenal di Sydney. Mungkin pengawal tu tak sengaja memegang kawasan larangan tersebut, tapi hakikatnya dia telah mendapat lesen besar untuk melakukannya. Rezekilah katakannn...

Pemenang anugerah 'Brit Award' yang kini sedang melancarkan tour nya 'Last Girl On The Earth' ni dikatakan akan tampil di festival Mardi Gras khas untuk golongan gay dan lesbian esok .

Sebelum tu, Rihanna yang kini di ranking no 1 carta di Australia dengan single terbarunya 'S & M', telah dilihat membeli banyak barang di kedai seks The Tool Shed. Juru cakapnya juga malu untuk menceritakan apa yang dibeli Rihanna di situ. Menurut sumber, antara produk yang dibeli termasuk bondage gear, eye-watering sex toys dan beberapa filem porno.




1 comments:

suffer8zine on 5 Mac 2011 4:24 PTG berkata...

hahaha mcm2

Terkini : Slower Is Better

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords