[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

1 Mac 2011

Baju pengantin Krisdayanti percuma.....

Kongsi
1 Mac 2011


Gaun pernikahan Krisdayanti yang dikatakan sederhana tu sebenarnya tak dibayar dengan wang. KD tidak mengeluarkan wang walau satu sen pun untuk mendapatkan gaun yang eksklusif tu.

Hal tu disampaikan Anne ketika ditemui di 'Roemah Penganten by Anne Avantie' di Grand Indonesia, Semalam. Anne membantah bila ditanya dia telah dibayar mahal untuk mereka gaun pernikahan KD tu.

Menurutnya lagi gaun tu sangat sederhana. Berita yang mengatakan bahawa gaun tu mahal adalah sangat tidak benar sekali. Anne mengakui telah mengenali KD lebih kurang 10 tahun yang lalu. Hubungan mereka sangat rapat. Kadang-kadang time Anne menganjurkan fashion show, KD turut membantunya sebagai model.

Jadi untuk gaun pengantin KD, ia sememangnya free off charge!. Tapi dikemudian hari Anne akan banyak event. Pasti akan memerlukan KD jugak. Sooo, masa tu show pun free off charge jugaklah. Pandai betoi dia berniaga kan. Bagi segantang, kaut seguni.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords