[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

19 Feb 2011

Single Lady Gaga pecah rekod jualan terpantas

Kongsi
Kini peminat-peminat boleh menarik nafas lega setelah sekian lama menunggu dengan sabar untuk Lady Gaga mengeluarkan single terbarunya. Sekarang ni kat mana-mana pun dah mula memutarkan lagu-lagu single terbarunya tu.

Semalam pagi (18 Februari), iTunes Apple telah mengumumkan bahawa "Born This Way" sekarang nie rasmi sebagai jualan terpantas dalam sejarah kedai iTunes tersebut. Mau berjela-jela orang beratur nak dapatkan single terbaru Gaga nie.

Mengikut berita terbaru, lagu Gaga nie telah mencapai tempat # 1 penjualan di kedai-kedai iTunes di semua 23 buah negara yang telah menjualnya. Jumlah yang terjual lebih dari 1 juta hanya dalam masa lima hari sahaja.

Apa yamg mendapat perhatian penuh ialah single nie jugak terus landing ke tempat yang # 1 di chart Billboard Hot 100 dan memecah rekod dalam sejarah 52 tahun Billboard.


JenTik : Kalau orang dah 'feymes' nie, jual tuttttt pun orang berebut...tol ak?



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords