[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

24 Feb 2011

Rossa putus cinta!.....

Kongsi
24 Feb 2011


Sebelum nie Rossa digosipkan sedang menjalinkan cinta dengan seorang jejaka yang dikatakan bekerja sebagai promoter tinju. Tak tau lah macam mana kerja promoter tinju tu kan. Tapi kemungkinan besar Rossa dah tak tahan lagi dirinya setiap hari ditinju, lalu memutuskan hubunga tersebut...haha. Dan sekarang Rossa mengakui yang hubungannya tu dah pun berakhir. Macam chip's more plak.

Perkara tu telah diakui sendiri oleh penyanyi 'Ku Menunggu' tu melalui akaun Twitter pribadinya @mynameisrossa, Kamis (24/2/2011).

"Seharian baca gosipku..padahal aku udah gak pacaran sama yg digosipin :)." tulis Rossa.

Sejak dia bercerai dengan Yoyo kumpulan 'Padi', Rossa tak pernah mendedahkan kehidupan peribadi terutama kisah cintanya kepada umum. Ketika ditanya siapa kekasihnya sekarang, Rossa tak pernah menjawabnya dan hanya mengilai macam pontianak.

Apa yang pernah dia suarakan bahawa dia akan mengumumkan siapa kekasihnya jika sudah ready. "Nantilah kalau sekiranya benar-benar jodoh," katanya waktu ditemui ketika menjalani latihan untuk konsert 'A Masterpiece of Erwin Gutawa' tak berapa lama dulu.



Laporan asal : detikhot.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords