[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

23 Feb 2011

Lindsay Lohan pegang watak liar...

Kongsi
23 feb 2011


Aktres Lindsay Lohan akan mula shooting filem baru dia tak lama lagi. Kali dia akan memegang watak dalam filem 'Escaping The Game' yang wataknya sama dengan kehidupan peribadinya yang liar tu.

Seperti dilaporkan Showbiz Spy, Rabu (23/2/2011), kisah yang ditampilkan 'Escaping The Game' sebenarnya tidak jauh beza dari kehidupan Li-Lo. Iaitu, tentang artis yang memiliki permasalahan peribadi yang teruk.

Produser filem tu Nathan Folk mengaku dah berbincang dengan Lindsay tentang wataknya tu. Lindsay pun telah menerima tawaran tersebut. Lagi pun tak susah untuk dia melakonkan watak tu. Tak payah pun nak menghayati, cuma rileks-rileks aje.

"Dia (Lindsay) adalah aktres yang hebat. Kita akan membuktikan kepada dunia yang dia dah kembali," kata Nathan. Tapi Nathan belum beri tahu bila filem tu akan mula ditayangkan.

Sementara, Lindsay sekarang nie masih sibuk menghadiri perbicaraan atas kes curi nya. Dia telah dituduh mencuri kalung perhiasan di butik Kamofie & Company, California.




Laporan asal : detikhot.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords