[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

25 Feb 2011

Lan Zailan bantai Ramasundram di Melaka!!!......

Kongsi
25 Feb 2011



Dalam sejam yang lepas, lebih kurang pukul 2 pagi JenTik pusing-pusing area Ayer Keroh nak cari warong untuk santapan awal pagi sebelum tidur. Biasalah, bila perut kosong nie memang tak selesa lah plak nak tidur. JenTik round-round dari Johor dan akhirnya landing kat Melaka untuk bermalam kat sini.

Makan punya makan, JenTik tak sedar yang di depan JenTik terdapat beberapa orang pelakon tanah air yang juga tengah makan bersama-sama. Mungkin dia orang ada shooting kat area Melaka kot hari nie. Jadi JenTik pun cubalah merakamkan gambar-gambar dia orang dari jarak jauh. Apa yang menjadi masalah ialah dia orang semua duduk membelakangi JenTik. Jadi jenTik tak dapatlah nak merakamkan dengan jelas gambar dia orang nie. Di tambah pulak dengan kamera handphone cabuk JenTik yang dah tak bermaya nie menambahkan lagi kekusaman gambar yang dirakam pulak waktu malam. Memang jahanam lah kualiti gambar-gambarnya. Biasalahhh...Handphone murah lah katakan.

Antara artis-artis yang JenTik temui tu ialah Pak Lah Cecupak, Bro Lan Zailan, Bro Ramasundram (Spanar Jaya) dan beberapa lagi rakan artis yang kurang JenTik kenali. Nampaknya mereka meriah betul melepak di table tu. Atas apa yang JenTik lihat, Bro Lan Zailan nie boleh tahan keletahnya mengusik rakan-rakan lain. Dia kira jadi 'Joker'lah kat table tu. Sesekali terdengar mereka semua gelak besar sampai garu-garu perut bila Bro Lan nie wat lawak. Abis semua orang di kenakannya. Ada jugak lawak-lawak dia yang singgah ke telinga JenTik. Rasa seperti di garu-garu jugak hati Jentik nie mendengar lawak yang Bro Lan buat tur. Cuma takkan JenTik nak gelak pulak kan, terpaksalah tahan jer hati yang mertonta-ronta nie. Sampai hotel barulah JenTik boleh gelak nanti. Kalau gelak kat situ kang nanti dia orang perasan plak. Takut nanti JenTik kena pukul.

Apa yang pasti Bro Lan tak sudah-sudah mengusik Bro Ramasundram. ada saja point dia nak kenakan Bro Rama turrr. Bro Rama pun redha jer dirinya jadi bahan awal-awal pagi nie...Takpa Bro Rama, ada hari ada bas, ada lori boleh balas yerrr...Dalam jam 3 pagi dia orang semua pun beredar dari warong tersebut. Sooo tak lama pastu JenTik pun beredar jugak, perut pun dah penuh kan, apa lagiii, landing time.
Good Nite semua artis-artis, esok kita sambung lagi okeh!!!.....ariosss...









0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords