[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

22 Feb 2011

Justin Bieber potong rambut hari ini.....

Kongsi
22 Feb 2011



Nie gambar terbaru Justin Bieber ketika baru lepas potong rambut. Pada mulanya ramai sangka dia bergurau di Twitternya. ramai yang mengatakan bahawa dia tak akan benar-benar melakukannya. Namun sahutnya 'Never Say Never'. Tapi ternyata dia dah buktikan segala kata-katanya.

Kemungkinan semua rambut yang dipotong tu akan dikumpulkan dan akan dilelong ke CHARITY.

Hari nie Justin akan mengadakan rakaman video klip bersama penyanyi country Rascal Flatts untuk lagu 'That Should Be Me'.

Beberapa rakaman untuk album terbaru juga akan menampilkan beberapa teman-teman Justin dan kehidupan kampungnya.




2 comments:

suffer8zine on 22 Februari 2011 10:38 PTG berkata...

heheh entah mcm mana

Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

Tanpa Nama berkata...

laaaa.... aku ingatkan dia bersunat

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords