[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

20 Feb 2011

Isu perkahwinan : Siti Sarah dan Shuib Sepah nikah 26 Februari ini!!!

Kongsi
Tahniah diucapkan kepada pasangan Siti Sarah Raisuddin dan Shahmira Muhammad atau Shuib (Raja Lawak) yang bakal melangsungkan pernikahan pada hari Sabtu, 26 Februari ini di Jeumpa' D'Ramo, Bangsar Kuala Lumpur.

Pasangan ini telahpun mengikat hubungan cinta mereka dengan ikatan pertunangan pada November yang lalu dan sudah menjalinkan hubungan cinta semenjang tahun 2009 lagi.

Biarpun di awal perkenalan dan percintaan mereka, Sarah lebih banyak mendiamkan diri daripada bercerita tentang hubungan mereka berbanding Shuib yang lebih banyak berterus terang.

Mungkin kerana kegagalan hubungan bersama bekas tunangnya yang lalu, membuatkan Sarah berjaga-jaga dalam menjelaskan kisah cintanya kepada umum.

Apa pun itu kisah lama, yang penting kini Sarah bakal memulakan hidup barunya bersama Shuib. Selamat pengantin baru dan semoga Siti Sarah dan Shuib berbahagia hingga ke akhir hayat.

Laporan asal : manggaonline.com

1 comments:

suffer8zine on 20 Februari 2011 10:24 PTG berkata...

wahhh x lama lagi

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords