[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

1 Mac 2011

Gambar terbaru Tiz Zaqyah

Kongsi
1 Mac 2011


Lai...lai...Kita layan gambaq terbaru Tiz Zaqyah nie. Gambar nie JenTik rakamkan pada hari Ahad lepas jam 9.30 pagi ketika Tiz dan rakan-rakan artis yang lain melakukan shooting untuk filem terbaru mereka. Shooting nie telah dijalankan di Euro Club Sunway Pyramid. Gambar beberapa pelakon lain pun sempat JenTik rakamkan.

Filem yang depa dok sibuk shooting nie bertajuk 'Cinta Kura-Kura' yang diterbitkan oleh tiga beradik jutawan, sapa lagi kalau bukan KRU Production. Filem nie mungkin akan ditayangkan pada akhir tahun nie ataupun awal tahun depan. Biasalah dikkk, nie shooting filem mesti makan tahun punya, bukan macam shooting drama atau sinetron.

Confirm lah Tiz Zaqyah adalah kura-kura heroin untuk filem yang bergenrekan komedi romantik nie. Hero kura-kura nie yang menjadi masalah JenTik sebab JenTik tak kenal sangat dia nie. Artis baru kot...Tapi watak yang dipegang tu bernama Adam. Tiz pulak memegang watak Nani. Filem nie juga menampilkan beberapa pelakon handalan Malaya yang lain seperti Fizz Fairuz, Bob AF2, Tauke Raja Lawak dan Presiden Seniman, Harun Salim Bachik.

'Cinta Kura-Kura' nie menceritakan yang si Adam nie seorang musician. Pada satu hari dia telah memasuki satu pertandingan nyanyian. Then dia telah memenangi pertandingan tu. Nani(Tiz) nie girlfriend kepada Adam dan dalam masa yang sama Fizz pun cuba ambil peluang meng'usha' si Nani nie. Sooo...Untuk adegan selanjutnya, stay tune bersama Hot Malays. Sebab JenTik tak abis baca lagi skrip nie. Shooting pun lama lagi nak sambung. Jadi kalau stay bersama Hot Malays kita tak payah gi pawagam lagi, jimat sikit sebab dah tau cerita...Hehe, pegilah jugak tengok ok. Wayang tu real punya version. JenTik nie version telinga jer. Support filem tempatan kita!...
Layannn.....










2 comments:

suffer8zine on 1 Mac 2011 5:44 PG berkata...

nice

Terkini : Jual Aiskrim Susu Badan?

jaguh88 on 20 Mei 2011 12:21 PTG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords