[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

26 Feb 2011

Cameron Diaz gian tengok cerita lucah!!!.....

Kongsi
26 Feb 2011


Aktres Cameron Diaz mengaku yang dia sangat suka menonton filem porno. Biasanya bekas kekasih Justin Timberlake nie akan menonton filem-filem tersebut di dalam hotel.

Seperti dilaporkan Female First, Jumat (25/2/2011), Cameron suka dengan layanan hotel yang dapat menjaga 'rahsia kecilnya' tu. Staff hotel pun tak mampu menulis judul filem porno yang ditonton Cameron untuk menghilangkan ketagihan seksnya tu.

"Aku suka filem porno. Kamu tahu apa yang aku suka dari hotel? Betapa berhati-hatinya mereka (menjaga kerahasiaan)," kata bintang 'Charlie's Angels' tu.

Cameron memang suka mendedahkan soal kehidupan seksnya. Sebelum nie juga aktres berusia 38 tahun tu memberi tahu kalau dirinya tak tahan, maka dia akan ke luar negeri untuk bertemu dengan kekasihnya, dan.....

"Saya dah tidak dapat mengira berapa kali saya menaiki pesawat untuk pergi bercinta," kata Cameron yang kini berpacaran dengan pemain baseball, Alex Rodriguez tu.



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords