[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

20 Okt 2010

Gambar Sharizat Jalil betulkan bra

Kongsi
Gambar Sharizat Jalil sedang membetulkan branya. Pada masa ini Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Malaysia, datuk Sharizat Jalil sedang dalam perjalanan ke toilet berhampiran di dalam sebuah bangunan. Sambil beliau melarikan diri dari wartawan yang ramai beliau cuba men 'selesa' kan dirinya sambil membetulkan branya yang mungkin pada kedudukan yang kurang baik pada masa itu. Mungkin nasi lemak 50 sennya terkeluar dari mangkuk kot he he he. korang tengok jelah ha ha ha.

Sila klik untuk membesarkan image supaya nasi lemak Shahrizat Jalil akan mengalami peningkatan nilai dalam Seringgit atau dua he he he.




8 comments:

ReJaM© on 20 Oktober 2010 8:38 PG berkata...

Biasalah bro orang tak nampak die bertulkanlah, tapi ada pulak wartawan amik kesempatan haha

donk berkata...

itu bukan ambil kesempatan bro..namanya tak sempat sempat tu..mungkin nasi lemak 2.50 ada kerang satu tu dah nak terkucil..mungkin dia telah terpakai anak daranya punya mangkuk...anak mamak katakan..besar punya..

Tanpa Nama berkata...

TIME DATO' BELA UNDERWEAR KORG TAK NK KUARKN LAK..KOREK HIDUNG KE..

Tanpa Nama berkata...

ish korang ni...tgk la btl2..die kan tgh tarik selendang die untuk menutup kembali nasi lemak tu...x baik tau ckp mcm tu.....heheheh

Tanpa Nama berkata...

...salam...kita tak elok hebahkan keburukan orang tanpa ada niat/dasar pengajaran...salam...

akueden on 29 Mac 2011 1:00 PG berkata...

Kalaulah Dato' ni pakai tudung labuh masalah nak adjust tu tak berbangkit. Islam itu indah dan hukum2nya berpandangan jauh dan penuh dgn. hikmah.

BlaCk..[MariA] berkata...

wahahhah..nie pon korang nk hboh...owg sibuk la..biasa la 2...pa la...

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:52 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords