[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

24 Okt 2010

Fazura ketiak basah kaki berkudis

Kongsi
Ketiak siapa yang basah tu? Ketiak siapa lagi kalau bukan ketiak artis cun ni, si Fazura. Biasalah sibuk sangat nak melayan peminat sampai Fazura tak sedar yang ketiak dia dah basah. Basah kenapa ye? Tentulah basah kerana peluh yang keluar dari liang-liang di bawah ketiaknya.

Pasti ke liang-liang di bawah ketiak Fazura yang basah tu? Em mungkin juga liang dari payudaranya yang berhampiran dengan ketiak itu pun turut menyumbang kepada kebasahan ketiak Fazura kah kah kah.

Agaknya Fazura lupa nak pakai deodoran kot, itu yang peluhnya mencuranh-curah sampai mengubahkan warna baju pinknya itu. Apa pun korang enjoylah layan gambar ni yek.

Oh tak cukup dengan ketiak basah, rupanya ada lagi kecacatan yang mampu mengubah persepsi peminat terhadap si Fazura yang jelita ni. Rupanya warna kulit kaki Fazura pun tak berapa elok nampaknya. Berbelang-belang macam kesan luka kena getah pisang! Kah kah kah...

Ish takkan pulak Fazura makan pisang kat kaki kot? Ini tentu kesan kudis masa lepas. Hmmm lawa-lawa artis macam Fazura ni tak sangka ye kaki dia berkudis? Tapi apa pun Fazura tetap hot kalau tengok dari jauh la kah kah kah...

Bawah ni gambar apa pulak? kah kah kah sampai macam ni sekali ye Fazura punya tangan? ingat cukup ketiak basah dan kaki berkudis je? Tangan pun sampai macam tu sekali kah kah kah.... Apapun terimalah seadanya Fazura! Cukuplah setakat nampak cantik dari Jauh je he he he...

14 comments:

9m! on 17 Disember 2010 2:30 PTG berkata...

gila detail ko nie siutt.... nak aku seges ko masuk csi?

Tanpa Nama berkata...

ceh ketiak basah pon nak heran. haiiyooo.
smpai ke kaki ko perasan.
ko nie scan satu badan ke.

Tanpa Nama berkata...

Lol... bukan fazura aje ktiak bsah n berkudis... its normal la.. Xsuke bace entry y mengaibkan orang laen...
WELCOME TO HUMAN LIFE~~!!

Tanpa Nama berkata...

tak yah cari keburukan org..ni bkn komen tp mengutuk namanya

Tanpa Nama berkata...

ceh bek korg aty2.. silap2 nty gmbar korg pown masuk... bhahaha semua ciptaan tuhan... jgn bukak aib org.....kang die doa penulis nie xcident tawu r..... allah makbul un doa org teraniaya....

suki on 8 Februari 2011 12:55 PG berkata...

aku tgk mcm edit je

-ArA-NaDeA- on 20 Februari 2011 3:54 PG berkata...

terjah engkau edit kasi nmpak mcm haram..syiok! huahuahua =)

Tanpa Nama berkata...

salam..buat blog biar orang suka baca...saya tengok saudara tak mendapat sokongan pun dalam memburukkan seseorang...biasalah , semua manusia bukan sempurna...malah semua orang berpeluh dan kulit tak lah secantik mana..jikalau artis tu secantik mana pun, yang patut kita kagumi ialah Allah swt dan semua ciptaannya..sama2lah kita bermuhasabah diri... terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

ala...kaki die tu mcm orang baru baik dari demam campak...aku tak rasa die akan biarkan je org nampak klo kaki die btul2 "kudis".paling2 die mesti akan pakai stokin @ kasut yg tutup kaki die...logik la weh...

jaguh88 on 20 Mei 2011 3:19 PTG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

nurhidayah on 1 Ogos 2011 5:38 PTG berkata...

admin dengki kn,,hahah..x baek la ckp mcm tu,,bkn smue org sempurna la.. ni semua normal smue org penah alami..

Tanpa Nama berkata...

ketiak basah ke, kaki parut ke, fazura tetap hot...

Tanpa Nama berkata...

ketiak basah ke, kaki parut ke, kalau dia dtg duduk sebelah ko barang ko tetap naik lagi keras lagi menegang bro...

Tanpa Nama berkata...

Kau dah tade kerje lain ke selaen sekodeng tubuh badan artis ? Sure memule kau da mencanak² kan, tu yang kau pandang die lagu tu. Sekali tgk ade cacat mcm tu, terus kau x jd, kau kutuk pulak kan.

Haeh.. dah name pun manusia. mane ade cukup lengkap sifat.

Come on la wei, bawak² la buat kerje berfaedah.

Tak payah la susah²nk buat ayat "klu x suke ape aku tulis tu, yg kau baca blog aku knp ?"

FYI, tak de mane nye aku menghadap blog picisan kau ni. Aku klik sbb Google suggest gamba yg aku nak ade kt blog kau.

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Arkib Blog

Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords