[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

27 Sep 2010

Tony Fernandes Stim dipeluk pramugari

Kongsi

Amboi boleh tahan juga ye kerja sebagai pramugari ni, ada juga 'part time job' main peluk peluk. Memang macam ni ke kerja pramugari? Memang diarahkan untuk buat macam tu atau si individu tu yang memang gatal nak ambil kesempatan peluk orang kaya dan terkenal macam Tony Fernandes? Apapun Malay Hots kali ini ingin berkongsikan sekeping gambar yang sudah agak lama tersebar di internet, dari sudut akhlaknya memang terlalulah tak manisnya bila tengok si pramugari Air Asia ni peluk Tony sampai macam tu rapat. Namun dari sudut lain pulak nampak juga kejantanan Tony tercabar bila dipeluk begitu erat.

Korang tengoklah sendiri gambar kat bawah ni, macam mana yang dikatakan kejantanan Tony tercabar. Jom layanz...



5 comments:

Tanpa Nama berkata...

naik anu die.. hahaha

DONK berkata...

PRAMUGARI tu gila anu kot..dan paria tu pulak anu tak sekolah..hehehe

Nebiula on 18 Oktober 2010 12:59 PTG berkata...

lentik beb, mcm nenek aku kat kampung. Hahahahahaha.

k on 1 November 2010 9:03 PTG berkata...

em, hanya org mati pucuk je yg xstim...huhu

Tanpa Nama berkata...

Biasa lah bro..lelaki normal...lau anu x steam mati pucuk tu bro....kan dah kena peluk...syoknya tuuu....

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords